Contact & Bereikbaarheid

& Disclaimer

Blijf op de hoogte van Welstaat via Facebook, Instagram en/of digitale nieuwsbrief.

Bezoekers
Wilt u meer weten over de voorstelling Welstaat of heb je vragen? Ga dan eerst naar de lijst met veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de theaterkassa van Rabo Theater De Meenthe: 0521 514004

Journalisten en ondernemers
Voor vragen over de arrangementen, persinformatie en interviews kunt u contact opnemen met Kameroperahuis: publiciteit@kameroperahuis.nl

U kunt hier een persmap downloaden met persberichten en beeldmateriaal.

Verenigingen, figuranten en vrijwilligers
Meedoen met Welstaat als vereniging, koor(lid), figurant of vrijwilliger? Dat kan! Neem contact op met Jeanet Hacquebord (projectleider Welstaat) via het aanmeldformulier op welstaatbewoners.nl voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Wat is Welstaat?
Welstaat is een sprookjesachtige muziektheatervoorstelling op locatie in Frederiksoord. De voorstelling bestaat uit een theatrale route van een uur en een slotstuk van een uur waarbij het publiek plaatsneemt op een overdekte tribune. De afstand van de route is maximaal 2 km en bij het slotstuk is een tribune aanwezig.

Wat kan ik van de theatrale route verwachten?
Bij aankomst wordt het publiek in verschillende groepen verdeeld van maximaal 60 personen. Een gids (een acteur) neemt je mee en zal je langs verschillende scenes op verschillende locaties leiden. Iedere groep eindigt op dezelfde locatie: het Sterrebos.

Wat is het genre?
Muziektheater op locatie.

Hoe kan ik tickets bestellen voor Welstaat?
Tickets voor Welstaat zijn verkrijgbaar via de website en de kassa van Rabotheater De Meenthe in Steenwijk.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Via IDEAL, pinnen aan de theaterkassa of per factuur.

Kan ik met een cadeaubon betalen?
Ja, met de Podium Cadeaukaart.

Wanneer worden de tickets verstuurd?
Je ontvangt per mail direct een e-ticket. Als je de tickets per post wilt ontvangen, duurt dit een paar dagen.

Hoeveel kost een kaartje?
Ticketprijzen variëren van 20 tot 35 euro (incl. servicekosten). Kan ik mijn bestelling op een later moment wijzigen of annuleren? Het is helaas niet mogelijk om je kaarten te retourneren.

Is er een pauze?
Er is geen pauze. Zowel voor als na de voorstelling is er gelegenheid om wat te drinken op locatie.

Is het mogelijk om vooraf een hapje te eten?
Ja, je kunt vooraf een Weldadige maaltijd boeken bij het boeken van je tickets. Voor meer info over de arrangementen zie: welstaat.nl/arrangementen

Is Welstaat geschikt voor kinderen?
De voorstelling is Nederlandstalig en de minimumleeftijd voor Welstaat is 12 jaar.

Zijn er ook middagvoorstellingen?
Ja, op zondag 23 en 30 september om 14:00 uur.

Is Welstaat toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn/in een rolstoel zitten?
Er wordt zowel gedurende de route als bij het slotstuk rekening gehouden met mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Neem hiervoor telefonisch contact op met de theaterkassa via 0521-514004. Maak het bij aankomst voor de zekerheid ook even kenbaar. De voorstelling zal wel aangepast zijn als het niet/slecht mogelijk is om over bospaden te wandelen.

Kan ik gaan zitten waar ik wil?
Ja, het slotstuk is ongeplaceerd en ter plekken word je in een groep ingedeeld voor de route.

Is er ook ringleiding aanwezig?
Nee.

Wat gebeurt er bij slecht weer?
De voorstelling gaat altijd door, ook bij regen. Alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden worden andere maatregelen genomen. Houd voor de weersomstandigheden onze verschillende social media pagina’s in de gaten.

Wat is het kledingadvies?
Het weer kan onvoorspelbaar zijn en in de avond kan het snel een stuk kouder worden. Kleed je daarom warm aan en zorg voor schoenen waar je goed op kunt lopen en die vies mogen worden. bij regen zijn rubberlaarzen geen overbodige luxe. Verder is het verstandig om voor de zekerheid een poncho of regenjas mee te nemen. Paraplu's s.v.p. thuislaten. Bij het tweede deel van de voorstelling, het slotstuk, neem je plaats op een overdekte tribune. Een dekentje kan hier wel fijn zijn.

Waar vindt Welstaat plaats?
De startlocatie van de voorstelling is op de Majoor van Swietenlaan 1, 8382 CE in Frederiksoord.

Waar kan ik parkeren?
Op het parkeerterrein tegenover de startlocatie van de voorstelling. Zie hierboven voor het adres.

Is Welstaat ook bereikbaar via het openbaar vervoer?
Frederiksoord is beperkt te bereiken met het openbaar vervoer (zeker ’s avonds laat). Kom je toch met de trein en/of bus zie dan voor de actuele reisinformatie en een routeplanner: 9292.nl

Altijd op de hoogte

Voor het laatste nieuws over Welstaat en eventuele wijzigingen, door bijvoorbeeld weersomstandigheden, verwijzen we je door naar onze verschillende social media pagina’s:

Over Kameroperahuis

Kameroperahuis is een productiehuis voor muziektheater uit Zwolle. Wij begeleiden jonge professionele muziektheatermakers, zoals schrijvers, componisten, regisseurs, vormgevers, zangers, acteurs en musici. In telkens wisselende samenstellingen werken zij aan verrassende voorstellingen en projecten. Meer weten over Kameroperahuis? Ga dan naar: kameroperahuis.nl