Rondom Welstaat

Frederiksoord is een bijzondere plek, die de moeite waard is om er langer te verblijven. Overal – in het landschap en de gebouwen – zie je nog de sporen van het grote sociale experiment dat Johannes van den Bosch er 200 jaar geleden startte. Vul je bezoek aan Welstaat dus vooral aan met eten vooraf en overweeg serieus om er een meerdaags verblijf van te maken! Samen met Rabo Theater De Meenthe en lokale ondernemers bieden we verschillende arrangementen aan.

Een weldadige maaltijd

Voor Welstaat bezoekers

Voorafgaand aan de voorstelling kun je in een speciaal ‘pop-up restaurant’ dineren voor slechts €16,50 (excl. consumpties). Terplekke is het mogelijk om de maaltijd met één of twee gangen uit te breiden. Je kunt als basismaaltijd kiezen uit:

• Italiaanse kipfilet, gevuld met mozzarella, Parmaham en Italiaanse kruiden
• Zalm uit de oven met amandelkruidkorst
• Quiche Caprese met mozzarella, tomaat en basilicum

Voorafgaand aan de matineevoorstellingen kun je voor €14,50 (excl. consumpties) aanschuiven voor een Weldadige lunch. De lunch bestaat o.a. koffie of thee, vers fruit en verschillende luxe broodjes.

Je kunt zowel de maaltijd als de lunch reserveren bij het boeken van je voorstellingsticket. Ook in een later stadium kun je de maaltijd nog bijboeken.

Arrangementen

Maak je verblijf in Frederiksoord compleet en boek een Weldoen, Welbereid of Welterusten arrangement. Kijk hieronder naar alle mogelijkheden.

Weltrusten arrangement

Een bezoek aan de voorstelling Welstaat is perfect te combineren met een weekend of midweek weg. Blijf wat langer en ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden en Belterwiede en neem een kijkje in het populaire waterdorp Giethoorn.

Vakantiepark Giethoorn
Villapark Weerribben
Waterpark Belterwiede

Into Nature

Een tweejaarlijke kunstroute in het Drentse Oerlandschap

Zoek deze zomer de vogelnesten van Adrián Villar Rojas, verdwaal in het licht van Olafur Eliasson en word wakker in het werk van Heather & Ivan Morison. Into Nature is een tweejaarlijkse spannende en niet te missen kunstroute in het Drentse oerlandschap.

Deze zomer is het thema 'Into Nature: Out of Darkness' en fiets en wandel je langs de grens van Fryslân, Overijssel en Drenthe. De route start op een van de donkerste plaatsen van Nederland: het Holtingerveld. Een andere startlocatie is Frederiksoord, midden in de Koloniën van Weldadigheid.

Kijk voor meer informatie op www.intonature.net